Meny Stäng

Malin Österberg

Malin är utbildad partneringledare, organisations-, relations- och systemcoach, certifierad CPCC-, PCC-coach. Hon är certifierad i beteendeprofilsverktyget Extended DISC, vilket innefattar att lära känna olika beteendemönster och hur de kan användas på ett gynnsamt sätt. Både i det egna teamet och i möten med andra individer så som medarbetare och kunder. Malin är även certifierad handledare i sorgbearbetning. 

Du når Malin på: malin@vbhr.se /070-783 01 11

Jennie
Sirviö

Jennie är utbildad beteendevetare med teknik som biämne. Sedan 2019 arbetar hon på VBHR som processledare, utbildare och med samverkansledning. Förutom att leda samverkans- och partneringprojekt tillsammans med Malin och Ramona, arbetar hon med teamutveckling i förändringsprocesser och leder kurser i kommunikation- och affärsmannaskap. Jennie är även certifierad handledare i sorgbearbetning. 

Du når Jennie på:
jennie@vbhr.se /070-749 49 11

Ramona Balsner

Ramona är utbildad byggnadsingenjör med 20 års erfarenhet av arbete i byggbranschen, varav 10 år som projekteringsledare. Hon leder workshops inom projekteringsledning, arbetsmetodik Smart team och Work Life Balance. Sedan 2022 arbetar hon med samverkansledning där hon både leder workshops samt coachar individuellt och i team. Ramona är diplomerad coach enligt ICF:s kärnvärden.

Du når Ramona på:
ramona@vbhr.se /070-210 02 17

Kontakt till VBHR - Vi Bygger Hållbara Relationer

Välkommen att kontakta oss via kontaktformuläret nedan eller via e-post till malin@vbhr.se