Meny Stäng
Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Workshop med fokus på stresshantering

19 mars, 2020 @ 09:00 - 17:00

Syftet med workshopen är att skapa medvetenhet om hur vi kan förebygga stress och göra effektiva prioriteringar för att minska stress i vardagen. Genom praktiska övningar och diskussion jobbar vi med framgångsfaktorer för att övervinna stress och fokusera på det som är viktigast för få en mer balanserad tillvaro. Vi jobbar utifrån Extended DISC (beteendeprofil).

Hur går workshopen till?

När det är ca tre veckor kvar till start får du ett mejl angående Extended DISC-analysen med beskrivning och inloggningskoder. Via en web-länk gör du beteende-analysen. Denna analys kommer du under workshopen använda som underlag för dina egna reflektioner och lärdomar.

Agenda:

  • Vad är stress?
  • Vi har olika drivkrafter, beteenden. Vad får oss att bli stressade och hur påverkas vi av det?
  • Vad kan jag påverka och vad kan jag inte påverka?
  • Effektiv stresshantering med hjälp av förhållningssätt och praktiska övningar – så minskar du stresspåslaget i vardagen
  • Strukturerat hjälpverktyg för prioritering: KanBan

Workshopsledare:
Malin Österberg
 är certifierad i Extended DISC, CPCC, PCC-coach, såväl utbildad team- som organisationscoach. Hon är dessutom utbildad inom kommunikation, konflikthantering och ledarskap. Malin har arbetat med ledarskaps- och teamutveckling samt utbildat i coachande ledarskap de senaste 12 åren och har en bred branschvana inom bygg, industri, kommun och pedagogisk verksamhet.

Plats: Stockholm, lokal meddelas senare
Datum & tid: 19 mars kl. 9-17
Pris: 5 200 kr (ex. moms). Inklusive beteendeprofil, lunch, för- och eftermiddagsfika. Anmälan är bindande och avgiften faktureras 4 mars.

Sista anmälningsdagen är den 3 mars. Workshopen genomförs under förutsättning att det är minst 8 deltagare. 

Vi har även möjlighet att skräddarsy kundanpassade workshops. För mer information kontakta oss via  info@vbhr.se eller telefon 070-783 01 11

Anmälan:

Details

Date:
19 mars, 2020
Time:
09:00 - 17:00